logo dordtsche  

Trakteren

 

U wilt trakteren op uw werk of uw school? En u wilt dit jaar echt eens iets anders bij de koffie of thee? Wij verzorgen de lekkere en aparte traktatie: Oliebollen met of zonder krenten op een uitdeelschaal inclusief poedersuiker en servetten. U kunt natuurlijk ook kiezen voor appelbeignets, appelflappen of onze andere specialiteiten.

Speciaal voor bedrijven

Wilt u uw werknemers verrassen of wilt u dit jaar eens iets anders als relatiegeschenk? Kom vrijblijvend langs om u te laten informeren naar onze mogelijkheden.

 

IMG 0759

Geboorte-Oliebollen Arrangement

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Iets anders serveren dan beschuit met muisjes na de geboorte van uw zoon of dochter, thuis of op uw kraamfeest? Of wilt u uw familie op ludieke wijze op de hoogte brengen van de komst van uw dochter of zoon of organiseert u een baby-shower?

Bestel dan de Geboorte Oliebollen. Deze oliebollen zijn bedekt met roze/blauwe chocolade en witte chocolade met roze/blauwe muisjes. Een gegarandeerd succes en zeker een specialiteit voor uw kraambezoek!

Kom langs bij onze kraam voor meer informatie en bekijk ons showmodel.

babyshower small

High Tea Arrangement

 

Voor een High Tea hebben we speciale High Tea oliebollen. Kleine oliebollen gevuld met verschillende smaken of bedekt met een laagje witte, bruine en roze chocolade. 30 High Tea oliebollen, geserveerd op een etagère.

Deze High Tea oliebollen kunt u natuurlijk ook gewoon op een verjaardag of feestje serveren!
Ons high tea arrangement wordt alleen op bestelling geleverd!

 

 

arrangementen